- تبلیغات -
4
(1)

مدت طولانی نیست که اینستاگرام قابلیت منحصر به فرد ارسال لایو (Live) را معرفی و راه اندازی کرده است که مورد استقبال بسیاری از کاربران و حتی کسب و کارها قرار گرفته است.

در مطالب گذشته ی یادیت به صورت کامل در مورد لایو اینستاگرام و نحوه ی شروع یک ویدئوی زنده در این شبکه اجتماعی پستی را منتشر کردیم.

لایو (Live) دو نفره در اینستاگرام

اما جالب است بدانید لایو اینستاگرام قابلیت دو نفره شدن نیز دارد. به این معنا که شما یک لایو را شروع می کنید و پس از آن یکی از دوستان خود را برای شرکت در این لایو و ارسال ویدئوی زنده ی خود به صورت همزمان دعوت می نمایید. علاوه بر این کاربران دیگر نیز می توانند درخواست شرکت در لایو شما را بدهند.

البته امکان غیر فعال کردن این قابلیت و ارسال درخواست کاربران برای شرکت در لایو شما نیز وجود دارد که در انتهای این مطلب به آن می پردازیم.

اما پس از قبول دو طرفه ی شرکت در لایو دو نفره، تصویر ارسالی دو طرف در کنار هم نمایش داده می شوند و تمامی فالوورهای شما و طرف دیگر لایو می توانند این لایو دو نفره را تماشا کنند. نمونه ای از لایو دو نفره را در تصویر مشاهده می کنید.

در ادامه ی این مطلب به آموزش کامل روش های شروع لایو (Live) دو نفره در اینستاگرام و تنظیمات این قابلیت می پردازیم.

- تبلیغات - آموزش تایپ سریع فارسی و انگلیسی

آموزش کامل لایو (Live) دو نفره در اینستاگرام:

برای این منظور ابتدا یک لایو (Live) را در اینستاگرام به صورت معمولی شروع کنید.

توجه داشته باشید که تصاویری که در این آموزش نمایش داده شده اند برای گویایی بیشتر دارای پس زمینه ی ساده سیاه می باشند اما در گوشی شما به جای صفحه سیاه رنگ، تصویر ضبط شده توسط دوربین گوشی شما به نمایش در می آید.

ما یک لایو را آغاز کرده ایم. دو روش برای تبدیل لایو تک نفره به دو نفره وجود دارد که به تفکیک آن ها را توضیح می دهیم.

روش شروع لایو (Live) دو نفره از طریق دعوت دوستان:

در حقیقت در این روش شما که شروع کننده لایو هستید یکی از دوستان خود را که هم اکنون در حال تماشای لایو شما می باشد به شرکت در لایو دعوت می کنید.

برای این منظور در پایین صفحه نمایش گوشی خود، آیکون (آیکون دعوت دوستان برای شروع لایو (Live) دو نفره در اینستاگرام) را لمس کنید.

شروع لایو (Live) دو نفره از طریق دعوت دوستان

پس از آن لیست تمامی کاربرانی که در حال تماشای لایو شما هستند نمایش داده می شود.

می توانید به صورت دستی کاربر دلخواهتان را پیدا کنید یا نام او را جستجو نمایید. پس از یافتن فرد مورد نظر او را لمس کنید تا دایره ی سمت راست آن قرمز رنگ شود. پس از آن Add را لمس کنید.

انتخاب کاربر مورد نظر برای شروع لایو (Live) دو نفره به همراه او

حالا درخواستی برای فرد انتخاب شده ارسال می شود و پس از تایید او، لایو دو نفره ی شما آغاز خواهد شد.

روش شروع لایو (Live) دو نفره از طریق درخواست دوستان:

برعکس روش بالا، لایو دو نفره می تواند از طریق درخواست یکی از دوستان شرکت کننده در لایو شما آغاز شود.

در صورتی که شما قابلیت درخواست برای شرکت در لایو را روشن نگه داشته باشید، پس از ورود کاربران به لایو شما، پیامی مانند تصویر زیر به طرف مقابل ارسال می شود.

در صورتی که کاربر برای شرکت در لایو تمایل داشته باشد، می تواند گزینه Request را لمس کند.

روش درخواست دوستان برای شروع لایو (Live) دو نفره با شما

پس از آن برای تایید، پیام زیر نمایش داده می شود. در اینجا هم کاربر باید Send Request را بزند.

شروع لایو (Live) دو نفره از طریق درخواست دوستان

حالا گزینه Request به گزینه ی غیر فعال Requested تبدیل می شود که به این معناست که درخواست او برای شما ارسال شده است.

درخواست شرکت در لایو دو نفره ارسال شده است و منتظر تایید شروع کننده لایو می باشد

حالا نوبت شماست که درخواست رسیده از طرف مقابل را قبول کنید. برای مشاهده این درخواست، گزینه ی View در پیام جدید دریافتی را از طرف مقابل لمس نمایید.

مشاهده درخواست دریافتی از کاربران برای تایید آن و شروع لایو دو نفره

پس از آن درخواست کاربر را تایید کنید تا لایو دو نفره ی شما آغاز شود.

در حین لایو در صورتی که بخواهید طرف مقابل را از لایو دو نفره خود حذف کنید و لایو را تبدیل به تک نفره نمایید کافیست آیکون ضربدر موجود در گوشه ی بالا-سمت راست تصویر او را لمس نمایید.

غیر فعال کردن قابلیت درخواست برای شرکت در لایو (Live) دو نفره از طرف دوستان:

همان طور که گفتیم این امکان وجود دارد که شما قابلیت درخواست دوستانتان برای شرکت در لایو را غیر فعال کنید.

با غیر فعال کردن این قابلیت دیگر پیام اشاره شده در قسمت قبل برای دوستان تماشا کننده لایو شما نمایش داده نمی شود و این باعث می شود که دیگر نتوانند درخواست شرکت در لایو را به صورت دو نفره برای شما ارسال نمایند.

برای غیر فعال کردن قابلیت درخواست برای شرکت در لایو کافیست آیکون سه نقطه در سمت راست کادر ارسال کامنت را لمس کنید تا گزینه های لایو نمایش داده شود.

پس از آن با لمس گزینه ی Turn Off Requests To Go Live قابلیت درخواست دوستان برای شرکت در لایو غیر فعال خواهد شد.

از طریق همین مسیر شما می توانید دوباره ارسال درخواست برای شرکت در لایو را فعال نمایید.

غیر فعال کردن قابلیت درخواست برای شرکت در لایو (Live) دو نفره از طرف دوستان

اما همان طور که در تصویر بالا مشاهده می کنید دو گزینه برای شما به نمایش داده شده است. گزینه ی Turn Off Commenting برای خاموش کردن ارسال کامنت می باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه ی خاموش کردن قابلیت ارسال کامنت در لایو، پیشنهاد می کنیم روی لینک مربوطه کلیک کنید…

چقدر این مطلب برای شما سودمند بود؟

<< یک ستاره | پنج ستاره >>

رای میانگین: 4 / 5. تعداد رای دهندگان: 1

(اولین نفری باشید که به این مطلب امتیاز می دهید...)

- تبلیغات -

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید