- تبلیغات -

همان طور که می دانید در اینستاگرام قابلیت ذخیره سازی مستقیم فیلم ها و تصاویر به اشتراک گذاشته شده توسط ۱فالووینگ های (Following) شما وجود ندارد و برای این منظور باید از اپلیکیشن های جانبی استفاده کنید یا از آن ها اسکرین شات بگیرید.

اما جالب است بدانید که در نسخه های جدید این اپلیکیشن قابلیتی وجود دارد که کاربران و فالوورهای شما بتوانند به راحتی لینک اشتراک گذاری پست را دریافت کرده و تصاویر و فیلم های شما را از آن طریق ذخیره نمایند.

این کار به راحتی و با لمس آیکون سه نقطه در بالای پست ها و سپس انتخاب گزینه Copy Link امکان پذیر است.

روش اشتراک گذاری پست های فالووینگ ها در اینستاگرام

اما ممکن است شما دوست نداشته باشید که لینک اشتراک گذاری پست های اینستاگرام شما در اختیار دیگر کاربران و فالوورهایتان قرار بگیرد! خوشبختانه اینستاگرام به فکر کاربرانی که مانند شما فکر می کنند نیز بوده و روشی (هر چند غیرمستقیم!) را برای غیر فعال کردن آن در این اپلیکیشن گنجانده است.

در ادامه این مطلب قصد داریم روش فعال کردن و غیر فعال کردن قابلیت اشتراک گذاری پست ها در اینستاگرام را آموزش دهیم.

فعال کردن و غیر فعال کردن قابلیت اشتراک گذاری پست ها در اینستاگرام:

در اینجا آموزش را به دو بخس تقسیم می کنیم و ابتدا به غیر فعال کردن قابلیت اشتراک گذاری برای پست های معمولی اینستاگرام می پردازیم. سپس به سراغ Storyهای (داستان های) اینستاگرام می رویم.

فعال کردن و غیر فعال کردن قابلیت اشتراک گذاری پست های معمولی در اینستاگرام:

- تبلیغات -

مسیر طی شده:                    Instagram >> Profile >> Options >> ACCOUNT >> Private Account >> OK

در اینجا باید بگوییم که غیر فعال کردن قابلیت اشتراک گذاری پست ها در اینستاگرام گزینه ی اختصاصی ندارد و شما با فعال کردن حالت خصوصی (Private) اکانت خود می توانید از اشتراک گذاری پست های خود توسط هر کسی جلوگیری نمایید.

برای این منظور وارد پروفایل خود شده و روی آیکون سه نقطه در بالا سمت راست کلیک کنید تا وارد منوی آن شوید.

حالا از قسمت ACCOUNT به دنبال گزینه Private Account بگردید و سپس آن را فعال کنید.

اگر پنجره ای نمایش داده شد، برای تایید OK را بزنید.

کار تمام است و حالت خصوصی و محرمانه اکانت اینستاگرام شما فعال شده است و دیگر از این به بعد نه هیچ کاربر معمولی و نه هیچ کدام از فالوورهای شما نمی توانند لینک پست های اینستاگرام شما را دریافت کرده، به اشتراک بگذارند یا آن ها را دانلود نمایند.

با غیر فعال کردن گزینه Private Account شما می توانید دوباره قابلیت اشتراک گذاری پست های خود را فعال نمایید.

اگر در این آموزش مشکلی دارید می توانید با خواندن مطلب اختصاصی روش خصوصی و محرمانه کردن (Private) پروفایل اینستاگرام به صورت کامل و تصویری روش این کار را یاد بگیرید.

فعال کردن و غیر فعال کردن قابلیت اشتراک گذاری استوری ها (Story) در اینستاگرام:

مسیر طی شده:                    Instagram >> Profile >> Options >> ACCOUNT >> Story Settings >> Allow Sharing

همان طور که می دانید به تازگی قابلیت جدیدی با نام Story یا داستان به نسخه جدید اینستاگرام اضافه شده است که با استفاده از آن کاربران می توانند شرح حال روزانه خود را به شیوه ای جدید منتشر کنند.

برای استوری ها نیز قابلیت اشتراک گذاری وجود دارد به این صورت که کاربران می توانند استوری های مورد علاقه شان را با استفاده از گزینه نمایش داده شده در تصویر زیر با دوستان خود به صورت پیام در اینستاگرام به اشتراک بگذارند.

روش اشتراک گذاری استوری ها (Story) در اینستاگرام

اگر بخواهید این قابلیت اشتراک گذاری استوری را نیز غیر فعال کنید در ابتدا با استفاده از آیکون (آیکون ورود به صفحه پروفایل اینستاگرام) در پایین صفحه، وارد پروفایل خود شوید.

حالا روی آیکون سه نقطه در بالا-سمت راست کلیک کنید تا منو اپلیکیشن باز شود.

آموزش فعال کردن و غیر فعال کردن قابلیت اشتراک گذاری پست ها در اینستاگرام

پس از آن از قسمت ACCOUNT روی Story Settings کلیک کنید.

فعال کردن و غیر فعال کردن قابلیت اشتراک گذاری استوری ها (Story) در اینستاگرام

در انتهای صفحه باز شده گزینه Allow Sharing وجود دارد که مربوط به تنظیمات اشتراک گذاری استوری های شما توسط فالوورهای شما می باشد. این گزینه معمولا به صورت پیش فرض فعال می باشد.

فعال کردن قابلیت اشتراک گذاری استوری ها (Story) در اینستاگرام

این گزینه را غیر فعال کنید تا دیگر مشاهده کنندگان استوری های شما نتوانند آن ها را با دوستان خود به اشتراک بگذارند.

غیر فعال کردن قابلیت اشتراک گذاری استوری ها (Story) در اینستاگرام

البته با خصوصی و Private کردن اکانت خود نیز می توانید قابلیت اشتراک گذاری استوری های خود را غیر فعال کنید.

در صورتی که بخواهید کاربران شما دوباره بتوانند استوری های شما را به اشتراک بگذارند کافیست گزینه Allow Sharing را فعال نمایید.

- تبلیغات -
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره (1 رای, میانگین: 3٫00 )
Loading...

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید